Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام مسئول با اشاره به اینکه سهام عدالت اساسا یک دارایی نقدشونده و برای فروش نیست، گفت: فلسفه طرح واگذاری سهام عدالت بر مبنای دید بلند مدت و استفاده طولانی مدت مردم از این دارایی و عواید آن، بوده است.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران نوشت: اکبر حیدری سخنگوی کانون سرمایه گذاری‌های استانی، با اشاره به گذشت بیش از یک سال از آزاد سازی سهام عدالت به مقایسه روش‌های انتخابی مستقیم و غیر مستقیم پرداخت و بیان کرد: بعد از ابلاغیه مقام معظم رهبری در اردیبهشت ماه سال گذشته فرآیند انتخاب گزینه برای مشمولان سهام عدالت فراهم شد که در پایان مهلت، ۱۹ میلیون نفر روش مستقیم را انتخاب کردند و ۳۰ میلیون نفر هم روش غیر مستقیم را برگزیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: امروز ارزش دارایی کسانی که در روش غیر مستقیم ماندگار شده‌اند، حداقل ۲۰ الی ۳۰ درصد بالاتر از کسانی است که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند، اما در رابطه با سود تعلق گرفته به افراد به دلیل این که شرکت‌های سرمایه گذاری استانی وارد فاز عملیاتی نشده‌اند، سود متفاوتی در روش غیر مستقیم به سهامداران تعلق نگرفته است، اما در بازه زمانی کوتاه مدت و بلافاصله پس از فعالیت شرکت‌های سرمایه گذاری استانی، انتظار می‌رود که از محل عملیات و فعالیت‌های روش غیر مستقیم نیز سود بیشتر به افرادی که گزینه غیر مستقیم را برگزیده‌اند، پرداخت شود.

حیدری در ادامه در رابطه با مقایسه فرآیند فروش این دو روش گفت: سهام عدالت اساسا یک دارایی نقدشونده و برای فروش نیست و فلسفه طرح واگذاری سهام عدالت بر مبنای دید بلند مدت و استفاده طولانی مدت مردم از این دارایی و عواید آن، بوده است.

تو ادامه داد: در هر دو روش تاکید بر این بوده است که دارندگان سهام عدالت، دارایی خودشان را حفظ کنند، زیرا که ارزش این دارایی بسیار بالاتر از ارزش فعلی است و تمامی سهم‌های سبد سهام عدالت، سهم‌های ارزنده و بنیادی و از همه لحاظ مناسب هستند.

فروش یکی از مشکلات مهم روش مستقیم سهام عدالت

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: افرادی که روش مستقیم سهام عدالت را انتخاب کرده‌اند در حوزه فروش دچار مشکلاتی هستند که در روش غیر مستقیم چنین مشکلاتی وجود ندارد. در روش مستقیم مقرر بود که در گام اول ۳۰ درصد و در گام دوم ۳۰ درصد دیگر و در بهمن ماه سال گذشته مابقی سهام آزاد شود، اما بعد از ریزش‌های بازار سرمایه به دلیل سیاست گذاری انقباضی شورای عالی بورس و دولت تصمیمی اتخاذ شد که در روش مستقیم با هدف کنترل افت بازار سرمایه، فروش متوقف شود. متاسفانه تاکنون نیز کسانی که در روش مستقیم سفارش فروش داده بودند، موفق به فروش دارایی خودشان نشده‌اند.

حیدری افزود: در روش غیر مستقیم به دلیل اینکه افراد سهامدار یک شرکت هستند و آن شرکت سرمایه گذاری استان خودشان است، درست است که با تاخیر یا با ایجاد صف‌های فروش، سهام معامله می‌شود، اما سیاست گذار منع قانونی برای فروش سهام به روش غیر مستقیم وضع نکرده است و این سهام بر اساس ساختار و سیستم عرضه و تقاضا در حال معامله است.

این مقام مسئول ادامه داد: در این حوزه حفره‌ای که وجود دارد، صف‌های فروش موجود ناشی از عدم ایفای تعهد بازار گردانی سهام سرمایه گذاری‌های استانی توسط صندوق توسعه بازار است. قصور صندوق توسعه بازار احراز شده و مورد اعتراض کانون قرار گرفته و اقدامات لازم برای دفاع از حقوق سهامداران و شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در دست انجام است.

عدم اطلاعات کافی، آفتی برای سهامداران روش مستقیم سهام عدالت

این مقام مسئول با مقایسه افزایش سرمایه شرکت‌ها در روش مستقیم و غیر مستقیم بیان کرد: افرایش سرمایه با توجه به شرایط بازار سرمایه و ابهامات موجود در نحوه آزاد سازی سهام عدالت به صورت یکپارچه توسط سازمان خصوصی سازی تاکنون مدیریت شده است، اما در آینده برای سهامداران روش غیر مستقیم چالش خاصی وجود ندارد، با این حال اگر تدبیری اندیشیده نشود، سهامداران روش مستقیم دچار زیان خواهند شد. در مجموع و فعلا می‌توان گفت در رابطه با خطر جا ماندن سهامداران از افزایش سرمایه‌ها و یا دریافت سهام جایزه فعلا مشکلی وجود ندارد.

حیدری در پایان تصریح کرد:، اما طبیعی است که اگر در فرآیند سهامداری روش مستقیم تغییری ایجاد نشود، این قشر ۱۹ میلیونی به دلیل اینکه عمده‌شان در اصول اولیه و نحوه اطلاع از افزایش سرمایه‌ها و استفاده از حق تقدم تسلط و اطلاعات کافی ندارند با مشکل مواجه خواهند شد که این واقعیت از آفت‌های روش مستقیم است، اما متقابلاً سهامداران روش غیر مستقیم با وجود شرکت‌های استانی به عنوان یک نهاد حرفه‌ای در مدیریت دارایی و افزایش سرمایه‌ها شرایط بهتری خواهند داشت و از هیچ موقعیتی عقب نخواهند ماند.

بیشتر بخوانید: چه خبر از واریز سود سهام عدالت؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: سهام عدالت اخبار اقتصادی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سهام عدالت اخبار اقتصادی روش غیر مستقیم مقام مسئول افزایش سرمایه سهامداران روش روش مستقیم سرمایه گذاری سهام عدالت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۳۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد

علی جدی در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس گفت: مشوق‌های مالیاتی همواره امری مطلوب است. اینکه ما مالیات کمتری از مردم در مناطق کمتر توسعه یافته دریافت کنیم بسیار مناسب است.

وی با بیان اینکه ما باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهیم اظهار کرد: تمرکز ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر کاهش مالیات بر عملکرد تولید از ۲۵ به ۱۵ درصد می تواند مشوق خوبی قلمداد شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه بسیاری از صنایع با مشکلات سرمایه در گردش و نقدینگی مواجه هستند، گفت: به عنوان مثال فردی تمام سرمایه و زندگی خود را برای رونق صنعت به کار گرفته اما شرایط به نحوی پیش رفته که معطل ۱۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش است. بنابراین ما باید این موارد را هم در راستای جهش تولید به درستی دیده و آنها را مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه موارد مطرح شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم در راستای جهش تولید، موارد خوبیست بیان کرد: این امر می‌تواند موجب رونق سرمایه‌های خرد مردم شود. همچنین باید زمینه‌های ایجاد شود که مردم بتواند سرمایه‌های خرد خود را در موضوعات اقتصادی و تولیدی مشارکت داده و در قبال این مشارکت تضمین معافیت مالیاتی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه نباید تضامین معافیت مالیاتی پس از انجام فعالیت، تغییر کند بیان کرد: این معافیت‌های مالیاتی نباید تغییر کند به مانند معافیت‌های مالیاتی که در مناطق محروم وجود دارد بنابراین این اقدامات، اقدامات خوبی است و دولت باید در این راستا کوشا باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های در نظر گرفته شده در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند مشارکت مردم در اقتصاد را افزایش دهد بیان کرد: معافیت‌های جدید و مشوق‌های مالیاتی حمایت از سرمایه‌گذاری خرد باعث می‌شود تا سرمایه‌گذار انگیزه و اقبال بیشتری برای مشارکت در سرمایه‌گذاری پیدا کند. کاهش مالیات تولید در کنار معافیت‌های موثر و هدفمند در ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بسترساز افزایش مشارکت مردم در اقتصاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه معافیت مالیاتی می‌تواند انگیزه خوبی برای سرمایه‌گذاری در مناطق کمتر برخوردار محسوب شود ادامه داد: اینکه برخی جهت سرمایه‌گذاری به مناطق آزاد و کمتر توسعه یافته می‌روند از باب این است که معافیت‌های مالیاتی در این مناطق در نظر گرفته شده است. بنابراین اگر مالیات‌ها به سرمایه‌گذاری در بخش مناطق محروم و همچنین سرمایه‌های خرد داده شود،قطعاً می‌تواند موثر و مفید باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و تکمیل زنجیره ارزش تاکید کرد: به دلیل اینکه ما در کشور یک استراتژی مناسبی برای توسعه صنایع نداریم برخی اوقات در برخی از قسمت‌های زنجیره تولید، می‌بینیم گلوگاه است و در برخی جاها نیز مازاد داریم لذا اگر تکمیل زنجیره تولید به نیت اینکه ما صادرات محور شویم و محصول صادراتمان را افزایش دهیم مناسب است بنابراین اگر مشوق مالیاتی لازم در این بخش اعمال شود حتماً تاثیرات خوبی خواهد داشت.

وی تاکید کرد: حتماً اعطای مشوق مالیاتی می‌تواند حلقه‌های زنجیره ارزش تولید را تکمیل کرده تا در انتها با افزایش صادرات مواجه شویم. به عنوان مثال ما در بخش پتروشیمی ها و فولادی ها این مسائل را زیاد مشاهده می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بنابراین اگر ما بتوانیم این بخش‌ها را با اعطای مشوق مالیاتی تقویت کنیم می‌توانند زنجیره ارزش تولید را تکمیل کنند.

وی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند به عدالت مالیاتی کمک کند تاکید کرد: حتماً اگر این لایحه در صحن مجلس مورد بررسی قرار گیرد کمک می‌کنیم تا به سرعت و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه